Заедно с кмета Димитър Николов президентшата присъства на отбелязването на Международния

...
Заедно с кмета Димитър Николов президентшата присъства на отбелязването на Международния
Коментари Харесай

Първата дама Десислава Радева поведе хоро и показа, че много обича родния Бургас

Заедно с кмета Димитър Николов президентшата присъства на отбелязването на Международния ден на хората с увреждания

Първата дама Десислава Радева сподели, че доста обича родния Бургас и е подготвена да прегърне дела, които няма по какъв начин никой от нас да отмине без страсти. Заедно с кмета Димитър Николов президентшата присъства на отбелязването на Международния ден на хората с увреждания – 3 декември.

С двучасов концерт в зала „ Бойчо Брънзов “ от песни, танци, занимателни игри и спортна конкуренция потребителите на обществените услуги, които са от над 25 подразделения на територията на общината, поздравиха брачната половинка на президента Румен Радев и гостите на събитието.

В знак на почитание към домакините Десислава Радева дойде в залата към 10 минути по-рано и остана от началото до самия завършек на мероприятието под наслов „ Участваме дружно във всичко “, което бе проведено от Община Бургас.  

Първата дама и градоначалникът сложиха дружно началото на спортните занимания с камбанен звън, след което раздадоха дружно златни медали и шампионски купи за всички участници. В самия край двамата поведоха обичайно българско право хоро, с което завърши концертът.

Накрая Десислава Радева си потегли с необятна усмивка и с куп дарове, приготвени персонално за нея с доста обич от потребителите на обществени услуги. На входа на спортната зала беше ситуиран благотворителен базар с неповторими творения, излезли отдолу под техните сръчни. Имаше сувенири, коледни картички, сладки и играчки, които си коства всеки да отнесе в дома си.

Сред формалните посетители бяха още ръководителят на Общинския съвет проф. Севдалина Турманова, публичният медиатор Тодор Стамболиев, шефът на Дирекция „ Здравеопазване, обществени действия и юношески политики “ към Община Бургас Мая Казанджиева и представители на институциите, които се грижат за хората в неравностойно състояние.

„ Радвам се да видя вашите гении и достижения. Винаги показвате изключителна воля, храброст и мощ. Знаете по какъв начин да се борите. Искам да ви уверя, че ще продължим да бъдем дружно. Бургас е отличник по развити обществени услуги и това ни задължава още повече да работим в тази посока “, сподели кметът Димитър Николов при започване на събитието.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР